Obchodní

Využijte naší obchodní akci, v rámci které si můžete za výhodné ceny doplnit konfiguraci svého e-shopu o nové nadstavbové moduly nebo utility.
Naše slevy začínají na 20% … a získat můžete až 50% slevu. Akce platí od 15.10.2024 do 31.1.2025.
Většinu nadstavbových modulů a utilit Vám můžeme aktivovat na zkušební dobu (až 3 měsíce) a teprve potom se rozhodnout, zda funkčnost zakoupíte nebo ne.
Zamyslete se nad tím, zda bude některá funkčnost přínosná pro Vaše zákazníky. Záleží jen na vás, zda naší mimořádnou nabídku využijete.
Utilita je potřebná pro e-shop, který používá zobrazení map od Seznamu. Mapy se v e-shopu zobrazují na stránce Kontakty (u sídla společnosti, příp. i u poboček) a v detailu Výdejního místa (pokud tento nadstavbový modul využíváte).
Aktuální javascriptová mapa nebude z důvodu technologické zastaralosti již dále podporovaná a přestane fungovat na konci roku 2025. Je nahrazena novou, tzv. REST API mapou, jejíž používání je však zpoplatněno.
Nabízíme Vám výběr ze dvou variant:
a/ buď využijete novou REST API mapu
b/ nebo mapu vygenerovanou pomocí tzv. vlastního bodu
Společnost Ego dekor s.r.o. spustila e-shop se sortimentem amerických svíček Goose Creek, španělského vonného sortimentu Boles D´olor, ekologických svíček a svícnů. E-shop je určený pro koncové zákazníky.
www.vonavyshop.cz
Společnost PCC MORAVA - CHEM spustila e-shopy s chemickými produkty pro partnery (B2B) a pro koncové zákazníky (B2C).
B2B     www.distriparkb2b.cz
B2C     www.distripark.cz
Společnost se úzce specializuje na výrobu a obchod s drátěným programem s tlumeným dovřením. Dále e-shop nabízí výsuvné boxy s tlumeným dovřením, LED osvětlení, hliníkový program, odpadové hospodářství, program pro šatnu apod.
www.idealshop.cz
Studie ing. Vladimíra Smytky, bezpečnostního výzkumníka ze společnosti Lynt Services se zabývala zabezpečením český e-shopů. Zkoumal bezpečnostní problémy 35 tisíc e-shopů. Výsledek je pro nás více než potěšující:
Mezi šesti nejbezpečnějšími jsou dva e-shopy iBYZNYS!
Jedná se o e-shopy firem Kleiner Brno s.r.o. (Levné sporáky) a MOTO Ústí nad Labem s.r.o..

Celou studii si můžete přečíst zde ...

Co můžete udělat, aby mezi nejbezpečnějšími e-shopy byl i ten Váš?
1. Aktivovat nadstavbový modul Podpora šifrovaného přenosu - https
2. Používat nadstavbový modul Šifrování přihlašovacích hesel
3. Provozovat iBYZNYS v designu Jazz!
4. Správně nastavit bezpečnostní prvky

Máte zájem o zvýšení bezpečnosti a nesplňujete první tři z výše uvedených podmínek? Obraťte se na naše obchodní oddělení.
Nastavení bezpečnostních prvků s Vámi vyřeší naše technická podpora.
 Zobrazeno 1-6 z 6