Šifrování přihlašovacích hesel

7. 5. 2018
Proč si pořídit tento modul?
Bezpečnost je pro každý e-shop klíčová. Udržení osobních údajů a fiančních dat zákazníků v bezpečí je nezbytné pro důvěru zákazníků ve vaší společnost. Modul šifrování přihlašovacích hesel vám umoží chránit citlivé informace a zlepšit bezpečnost vašeho e-shopu.

Tento modul na maximální možnou úroveň zvyšuje bezpečnost hesel, a to jak pro případ jejich odchycení, tak znemožněním jejich zneužití uvnitř Vaší organizace. Po aktivaci tohoto nadstavbového modulu bude heslo v databázi šifrováno algoritmem Bcrypt.
Všechna současná hesla budou jednorázově během několika desítek minut zašifrována. Tyto hesla budou nově uložena v nečitelné formě a nelze jej zpětně zjistit. Uživatelské přihlášení nebude nijak ovlivněno, přihlášení bude stále stejné včetně dosud používaných hesel. Také změna hesla prostřednictvím systému Byznys zůstalo stejné, k zašifrování dojde po prvním použití.
V případě zapomenutého hesla je zákazník e-mailovou zprávou odkázán na stránku iBYZNYS, kde si zadá heslo nové. To bude následně také zašifrováno.