Platební brána GoPay

30. 10. 2013
( https://www.ibyznys.cz/www/rsobrazky/velke/gopay_nm.jpg )
Proč si pořídit tento modul?
Platební brána je jedním z nejdůležitějších prvků vašeho e-shopu. Bez ní není možné přijímat platby online a tím pádem ztrácíte spoustu potencionálních zákazníků, zejména v segmentu B2C. Platební brána vám může zvýšit konverzi (dokončení objednávky) až o 10%.
Tento komplexní platební systém umožní Vašim zákazníkům využít on-line platby pro úhradu objednávek nebo faktur. Platební systém GoPay nabízí velké množství platebních metod jak pro český trh, tak i pro slovenský trh a umožňuje platby v Kč a EUR.
Získáte veškeré platební metody na jednom místě s centralizovanou správou finančních prostředků, výhodné nízké poplatky za transakce a výraznou úsporu pořizovacích nákladů jinak vynaložených na jednotlivé platební metody. Zákaznická podpora GoPay je pro Vaše zákazníky zdarma.
Po objednávce nadstavbového modulu proveďte registraci na stránce GoPay a budete neprodleně kontaktováni s obchodní nabídkou GoPay.
Informaci o aktuálním stavu platby za objednávku (čeká na zaplacení, zaplaceno, platba zamítnuta) zjistíte v systému Byznys v detailu objednávky.
V systému Byznys, v modulu Banka, je vytvořena podpora pro párování vystavených faktur s došlými platbami z GoPay (na základě ABO výpisu z GoPay).